| Plaques Tècniques per indústria

CATÀLEG 2024

Solucions personalitzades per a identificació i promoció

| Plaques de Característiques Tècniques

Aquest tipus de plaques estan dirigides a la indústria en general i estan adequades per reflectir característiques i/o especificacions tècniques.

La normativa CE de seguretat de maquinària obliga que tota màquina ha de portar una identificació amb les seves característiques principals , el número de sèrie de la mateixa i el nom del fabricant, de manera duradora.

Es poden fabricar en alumini, acer inox, llautó, coure o policarbonat, depenent de les diferents condicions ambientals a què estiguin sotmeses. Aquestes plaques, generalment es fabriquen mitjançant el procés de serigrafia, tintes i vernissos que suporten productes agressius com ara dissolvents.

| Plaques identificatives de marca

Aquest tipus de senyals contribuieixen a la creació de la imatge d’una marca, servint per presentar l’empresa als nostres clients, fent visible la marca durant tot el procés d’atenció al client. Poden ser fabricades en alumini i materials resistents a petició del client, com poden ser metacrilat, fusta, hacer inox, policarbonat,etc..

| Gravat químic

Portem a terme la fabricació de plaques o elements de publicitat incloent identificacions o commemoracions. Alguns dels nostres mètodes de fabricació són per tall o gravat químic, sobre acer inoxidable, llautó i alumini. Una de les aplicacions que oferim és el modelisme. Clauers, punts de llibre, regles, targetes de visita, posa vasos, invitacions, obridors de  d’ampolles, pins, insígnies i maquetes.

Portem a terme projectes mitjançant el tall de plaques per àcid en clauers, punts de llibre o regles, no obstant ,existeixen altres utilitats com les targes de visita, invitacions o obridors d’ampolles. Les oportunitats amb aquest tipus de gravat són realment elevades. 

El nostre equip está ampliament especialitzat tant en la fabricació d’una sola peça per utilitzar-la com a maqueta, com en realizar una petita recopilació per utilitzar en un objecte amb finalitats decoratives. Podem disposar d’una gran varietat de poductes enfocats al reclam publicitari.

Els sectors als que podem aplicar un gravat químic o de tall també són realment amplis,a part del sector de la publicitat o la decoració, també són útils a les joies o la bisuteria, així com al modelisme. El mètode de producció del tall per àcid també por portar-se a terme en productes fabricats amb els metalls citats anteriormente com per exemple, ganivets o plaques.

A través de la nostra metodología, t’oferim una proposta de treball completament adaptada a les teves necesitats. D’aquesta forma, podreu cumplir les vostres metes i objectius.

| Emblemes i escuts

Aquest tipus de senyals son dues formes originals de representar una marca. 

Realitzem la reproducció dels logotips sobre una gran varietat de materials a petició dels nostres clients.

| Exemples de les nostres plaques

| Contacta amb nosaltres

Consulta’ns assessorament per realitzar el teu projecte