Skip to main content

El passat mes de Juliol l’equip d’ Artser ens vàrem reunir per donar inici al període estival i celebrar els 25 anys de trajectòria a l’empresa de tres persones que formen part del nostre equip : Juan Antonio Ríos (departament de producció) Àlex Rubio (departament tècnic) i Toni Vàzquez ( Departament Comercial).

Els tres juntament amb tot el nostre equip han treballat des del primer dia enfrentant-nos a reptes i superant obstacles, i cadascun d’ells ha contribuit a tota la nostra trajectòria gràcies al treball, creativitat i esperit d’aquip.

Com a resum volem destacar :

🚀 Les ganes de superació dels nostres objectius de creixement demostrant el nostre enfoc sòlid i efectiu.

💡 La innovació és un dels aspectes claus de la nostra organització i els nous productes impacten positivament en la vida dels nostres clients.

🤝 Les nostres aliances i relacions comercials s’enforteixen, obrint noves oportunitats i horitzons pel nostre negoci.

💪 El Compromís i la dedicació de tot el nostre equip són el motor que impulsa l’èxit, demostrant que podem assolir els objectius que ens proposem.

📚 La Formació i desenvolupament: brindant oportunitats d’aprenentatge als nostres clients a través de formacions i també formación constant als membres del nostre equip.

Gràcies a tot l’equip d’Artser per gaudir d’aquest dia tan especial.

Demana el teu pressupost