Skip to main content

Cicle d ’entrevistes als nostres asociats

Qui es qui al Clúster de Seguretat contra incendis

Jordi Font 

Les empreses del sector de la Seguretat contraincendis no poden perdre el tren de les noves tecnologies i la digitalització

 

Quin és el càrrec que ocupes dins de la teva empresa i quina és la trajectòria dins del sector?

El meu càrrec dins de l’empresa es de director general o CEO, inclinant-me més a les àrees tècniques i comercial. Compto amb més de quaranta anys d’experiència en el món de la serigrafia i de la seguretat, aportant molt valor afegit al producte d’Artser i al sector de la Seguretat contraincendis.

 

Quina és la vostra activitat principal?

Artser és una empresa amb més de 30 anys d’història, i des dels nostres inicis ens hem dedicat a la serigrafia en general i especialment a la senyalització de seguretat, productes fotoluminiscents, i de la senyalització en general. Artser disposa del certificat del sistema de gestió de qualitat ISO 9001, certificat de la ISO 14001 de Medi Ambient, tots aquests emesos per AENOR. Som socis fundadors de l’Associació Lumaes, de la qual sóc el vicepresident, i estem colaborant activament dins de diferents comitès tècnics i de certificació, també impartim cursos de senyalització de Seguretat, perque creiem que des de aquest àmbit és la millor manera de mentalitzar i donar a conèixer la importancia d’una bona senyalització.

 

A quines zones esteu treballant?

Actualment, estem treballant per tot el territori nacional i estem presents en més de deu països, principalment a Europa, Amèrica central i sur i nord d’ Àfrica.

 

Si et preguntem quina és la fortalesa o especialitat que caracteritza la teva empresa, que ens respons?

Experiència, qualitat i Compromís amb el client

Des de la nostra experiència, treballem perfectament qualsevol material ( alumini, hacer inoxidable, llautó i tots els plàstics).

La qualitat la obtenim quan combinem l’experiència amb els millors proveedors, bona maquinària i un bon laboratorio, on posem a prova contínuament els nostres productes.

Des del primer moment adquirim el Compromís d’assesorar al client en tots els dubtes que tingui, servir-lo i acompanyar-lo amb els problemes que plantegi.

Invertiu en innovació? Voleu destacar algún projecte?

Recentment, l’empresa s’ha certificat amb la ISO 14001, per tant estem invertint en el medi ambient.

A principis de l’any 2021 incorporem una depuradora d’aigua nova i tenim previst durant aquest any invertir en una instalació fotovoltaica pel nostre propi consum elèctric.

També inversió en maquinària tant en serigrafia com en digital d’última generació i forns estàtics de secat ( Alumini i acer inoxidable) d’alt rendiment i baix consum.

Amb la crisi de la COVID-19 , quins son els reptes més immediats que teniu per davant i quines línees de treball esteu començant?

El principal repte es arribar als resultats de l’any 2020 i a partir d’aquí, tornar a començar. Invertir en innovació de maquinària i nous productes i també seguir amb la digitalització de l’empresa.

Que us ha aportat CLÚSIC com a empresa? I la vostra empresa al CLÚSIC?

Formar part del Clúsic, ens ha aportat informació del sector, com es mou, quins són els problemes..

De moment nosaltres hem col.laborat amb un parell de publicacions en l’espai d’Empresa Experta, pero esperem col.laborar en altres apartats dels que estic segur que podem ser útils i aportar el nostre coneixement i experiencia.

Quins creus que són els reptes més importants que el sector de la Seguretat contraincendis té per davant?

Els principals reptes que té el sector de la seguretat contraincendis és pràcticament el mateix que per la resta de les empreses de tot el món, no podem perdre el tren de les noves tecnologies i la digitalització. Tenim que estar molt atents a quan i com agafem aquest tren. Veiem que les potències mundials es reparteixen el pastís d’aquestes noves tecnologies, amb la celeritat que ho fan, i la resta que quedi enrere, s’haurà quedat en el camí.

El moment  econòmic no és el millor, però és el que ens ha tocat viure. Debem saber escollir i agafar-lo fort.

Demana el teu pressupost